X - CREATIONS

BEHANDELINGEN

X-CREATIONS

BROWS

Powderbrows – Hennabrows – Brow lamination

Powderbrows

Powderbrow is een nieuwe, semi-permanente make-up techniek. Deze techniek wordt toegepast met een machinale nano-naald. Hierdoor krijg je een zacht en natuurlijk poedereffect, dat jou in de ochtend veel tijd zal besparen! De powderbrow techniek is geschikt voor alle huidtypes. 
Het resultaat gaat 1,5 tot 2 jaar mee. Hierna zal het geleidelijk vervagen. Wij adviseren een touch up na 1 jaar zodat de wenkbrauwen er strak uit blijven zien.

Ja, ik wil powderbrows!

Henna Brows

Henna brows zijn super populair en dat verbaast ons niets. Met brow henna krijg je namelijk heel strakke wenkbrauwen, doordat ook de huid wordt meegeverfd. Onze speciale hennaverf kleurt de wenkbrauwhaartjes voor 4 tot 5 weken en laat een zachte tot donkere schaduw achter op de huid. Dit houdt 5 tot 14 dagen, zodat je al die tijd geen make-up nodig hebt.

Ja, ik wil henna brows!

Brow Lamination

De brow lamination behandeling is een geavanceerde techniek waarmee wenkbrauwen worden getransformeerd tot een perfecte wenkbrauw. Met deze nieuwste behandeling creëer je volumineuze, strakke en gedefinieerde wenkbrauwen. Vergelijkbaar met de microblading-techniek. 

Ja, ik wil brow lamination!
X-CREATIONS

NAILS

BIAB – Gel – Manicure

BIAB

Natural Nail Treatment. BIAB staat voor "Builder In A Bottle". Een flexibele bouwgel, wat niet schadelijk is voor de natuurlijke nagels. Met BIAB kan je de natuurlijke nagel verstevigen, kans geven om te herstellen en te groeien.
 Let op! dit is een behandeling voor de natuurlijke nagel, de nagels worden bij deze behandeling niet verlengd.

Ja, ik wil BIAB!

Gelnagels

Voor een nieuwe set gelnagels ben je bij X-Creations aan het juiste adres. Professioneel en vakkundig gezet. Ook nailart behoort tot de mogelijkheden!

Ja, ik wil een nieuwe set!

Manicure

Een goed verzorgde hand begint met een professioneel uitgevoerde manicure. Tijdens de manicure .... Je kunt er ook voor kiezen om de manicure af te maken met een knappe gellak.

Ja, ik wil een manicure!

Nailart

Wil je iets speciaals op je nagels? Misschien voor een speciale gelegenheid of gewoon iets vets voor jezelf. Loesine is gespecialiseerd in super vette nailart. Bekijk de X-Creations Instagram voor de vetste creaties!

Ja, ik wil een nieuwe set met nailart!
X-CREATIONS

LIPS & LASHES

Lippigmentatie – Lashlift

Lippigmentatie

Nooit meer opstaan met saaie, kleurloze lippen? Geef je lippen een frisse kleur met zichtbaar meer volume en boek een lippigmentatie bij X-Creations in Geleen! Let op! Je dient bij het maken van een afspraak binnen 5 werkdagen de aanbetaling te voldoen. Is de aanbetaling binnen 5 werkdagen na het maken van je afspraak niet binnen? Dan vervalt je afspraak.

Ja, ik wil lippigmentatie!

Lashlift

Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara. Bij dit techniek worden geen rolletjes gebruikt. De behandeling is dus pijnloos en absoluut niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers omdat er gebruikt word gemaakt van siliconen pads en goedgekeurde vloeistoffen.

Een lashlift is geschikt voor iedereen die mooie wimpers wilt voor een sprekende en frisse oogopslag en voor wie wimperextensions geen optie is. Lash lifting kan toegepast worden op zowel korte, lange als overkrulde wimpers. Het effect dat bereikt wordt is een natuurlijk gelift effect. Daarnaast wordt er tijdens de behandeling een formule gebruikt, die de wimpers extra voeden en beschermen. Je wimpers hebben dus niets te lijden van de behandeling, Sterker nog, de behandeling helpt om je wimpers mooi te houden.  Je wimpers zitten na een lash lift ongeveer 6 tot 8 weken mooi in krul!

Ja, ik wil mijn wimpers liften!
X-CREATIONS

REVIEWS

Wat vinden klanten van X-Creations?